duminică, 24 august 2008

The wizard

Un vis ciudat ce poate schimba mersul lucrurilor, un pas gresit ce poate incuia o viata, o mica greseala ce poate fi fatala, un mic fapt ce poate schimba lumea in ceva mai rau, o mica scapare ce poate nenoroci un om, o flacara stinsa la momentul nepotrivit, un suflet plecat spre o alta lumea , poate o lume mai buna, unde poti avea incredere in toata lumea, ce sa mai, deja suna a basm ... pacat ... ar fi frumos.
Poate par prea visator dar uneori trebuie sa mai si zburam, sa ne mai bucuram si de acele lucruri pe care in lumea reala exista sanse prea mici ... uneori poate fara sanse.
Dragostea este simbolul eternitatii. Dragostea sterge toata semnificatia timpului distrugand toate amintirile despre inceput si toate temerile privitoare la sfarsit

Si dragostea asta uneori poate distruge mai mult decat timpul si amintirile, uneori poate distruge vieti, uneori ... uneori poti sa-ti pui sufletul in mana unei persoane care incearca doar sa te duca spre alte plaiuri, plaiurile iadului ... poate sunt prea dur ... poate nu. Iubirile din liceu sunt doar mici teste, mici lectii pentru viitor (lectii ce pot marca pe unii). ,,C'est la vie", asa o fi, doar ca eu o sa ma bucur in continuare de ceea ce mi-a daruit Cel de sus, nu o sa ma intind mai mult decat mie plapuma.

Enjoy Life
Don't Worry Be Happy ...
Al

Un comentariu:

Anonim spunea...

era o melodie... love will keep us alive-the eagles... cred ca ti-ar place... oricum... dragostea e ceva frumos doar daca e impartasita... sa fii iubit, al;;)